26 / 04 / 2024

Etstur erken rezervasyon satışlarında rekor kırdı!

Etstur erken rezervasyon satışlarında rekor kırdı!

Etstur'un, Erken Rezervasyon kampanyası dönemi boyunca sürecek. Instagram yarışması Tatil Yağmurunda, ilk kazananlar belli oldu. Ödüllerin verildiği yarışmada bir ay içinde 50 binin üzerinde fotoğraf paylaşıldı.



ETSTUR'UN Instagram fotoğraf yarışması Tatil Yağmuru'nda aralık ayı ödülleri sahiplerini buldu. 9 Ocak'ta The Marmara Taksim'de düzenlenen basın toplantısıyla yarışmaya giren 50 bin fotoğraf arasından ipi göğüsleyen ilk üç karenin sahipleri, ödüllerini Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ve Burcu Esmersoy'un elinden aldı. 


Yarışmanın aralık ayı birincisi Ahmet Seçkin Yılmaz, yurt içinde 5 yıldızlı bir otelde 7 gece çift kişilik konaklama ile özel jet ve helikopter ile transfer kazandı. Ayrıca Yılmaz, business class uçak biletleri dahil olmak üzere çift kişilik Etstur Cruise Yunan Adaları turu ve çift kişilik 7 gece konaklamalı Kıbrıs tatili ile üç ayrı tatilin sahibi oldu. Aralık ayı ikincisi Cansu Özgür Aydın, yurt içinde 5 yıldızlı otelde 7 gece çift kişilik konaklama ve business class uçak biletleri kazandı. Aralık ayı üçüncüsü Selen Alaşalvaroğlu ise Yunan Adaları'nda çift kişilik 4 gece konaklamalı cruise tatili ve İzmirİstanbul gidiş-dönüş bussiness class uçak biletlerinin sahibi oldu. 


Ödül töreninde konuşan jüri üyeleri Saffet Emre Tonguç ve Mustafa Seven, kazananları belirleyen etmenlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mustafa Seven, "Bunun herkese açık bir fotoğraf yarışması olmasına karşın bir yetenek yarışması olduğunun unutulmaması gerek. 

Fotoğraflar arasında seçim yaparken bunun bir anı mı yoksa bir manzara mı olduğunu değil, fotoğraf tekniklerinin ne kadar başarılı uygulandığını göz önünde bulundurduk." dedi. 

İstanbul dışından gelen kazananlar, Etstur'un misafiri olarak bir gece İstanbul'da ağırlandı. Basın toplantısı sonrası Saffet Emre Tonguç'un rehberliğinde keyifli bir İstanbul turu yapan kazanalar, muhteşem ödüller ve hoş hatıralarla evlerine döndü. 



Yarışmaya 60'a yakın fotoğrafla katılan Ahmet Seçkin Yılmaz, pek çok farklı ülkeden dikkat çekici fotoğraflar paylaştı, yarışmayı kazanmasını sağlayan bu kare ise Myanmar Bağan, Burma da çekildi. Evli ve 9 aylık bir bebek sahibi olan Yılmaz, Foça'da otel müdürlüğü görevini sürdürüyor. Paylaştığı beş fotoğraf arasından Viyana'da yakaladığı bu kare ile ikinciliği kazanan Cansu Özgür Aydın, kültür gezileri yapmayı tercih ediyor. Seyahatlerinde en çok insan fotoğrafları çekmeyi sevdiğini belirten Aydın, beş yıldır evli ve bir bebek bekliyor. Şu sıralar Ankara'da yaşayan ve öğretmenlik mesleğine bir süre ara veren Cansu Özgür Aydın, aslen İzmirli, Yunanistan, Zakintos Yarışmaya dört fotoğrafla katılan Selen Alaşalvaroğlu, özel bir şirkette çalışıyor. Amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilenen Alaşalvaroğlu, kendisine tatil kazandıran Yunanistan, Zakintos Adası fotoğrafının hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Törende Selen Alaşalvaroğlu adına ödülünü kardeşi Onur Alaşalvaroğlu aldı. 


Sabah Tatil 


Geri Dön