29 / 03 / 2024

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Euro kuru bu hafta ne kadar oldu? Euro gelecek hafta kaç TL olur?

Bu hafta döviz piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya Ukrayna arasındaki gelişmeler ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamalarından sonra döviz piyasasında dalgalanmalar meydana geldi. Peki euro kuru bu hafta kaç TL oldu? Euro gelecek hafta kaç lira olur?



BU HAFTA PİYASALARDAN BEKLENTİ

Altın ve dolar fiyatlarındaki gelişmeler de önümüzdeki hafta yatırımcıların ilgi odağı olacak. Başta ABD olmak üzere küresel ekonomilerde küresel borsalar durgunluk korkusuyla karışırken, gözler önümüzdeki hafta Rusya-Ukrayna savaşından gelen haberlerle yoğun veri gündemine çevrildi.

Küresel piyasalar resesyon riskiyle karışırken, piyasalar yeni haftaya hareketli başlamaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin duruşu bu hafta bazı ABD tahvillerinin getirilerinin tersine dönmesine neden olurken, bu durum ABD ekonomisinin resesyona girebileceği endişelerini de beraberinde getirdi.

Euro/TL bugün ne kadar? 2 Nisan 2022 euro kuru...

Euro/TL kaç lira? Euro kurunda son dakika!

Euro yükselişe geçti! 25 Mart 2022 euro kuru...

Euro bugün kaç TL? 25 Mart 2022 euro kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön