28 / 03 / 2024

Dolar bu hafta kaç TL oldu? Gelecek hafta ne olur?

Dolar bu hafta kaç TL oldu? Gelecek hafta ne olur?

Dolar kuru Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor seviyelere ulaştı. Peki dolar kuru bu hafta kaç TL oldu? Dolar, gelecek hafta kaç lira olur? İşte merak edilenler...



Dolar/TL, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında atak yaparak rekor seviyelere yaklaştı. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim arttıkça dolar kurunda yükseliş hız kesmeden devam edecek. Peki dolar bu hafta hangi seviyeleri gördü? Gelecek hafta dolar kaç lira olur? sorularının cevabı araştırılıyor...

Dolar bu hafta kaç TL oldu? Gelecek hafta ne olur?

DOLAR BU HAFTA KAÇ TL OLDU?

Dolar 7 Mart Pazartesi sabanına 14,34 liradan başlarken, 14,37 liradan kapanışı yaptı. Salı gününe 14,45 bandında başlayan dolar/TL yukarı yönlü hareketine devam ederek günü 14,54 liradan kapattı. Haftanın üçüncü işlem gününe 14,60 bandında başlayan dolar kuru kapanışı 14,68 liradan yaptı. Perşembe gününe 15 lira sınırına dayanan dolar kurunda nefesler kesildi. Haftanın dördüncü gününe 14,70 lira ile başlayan dolar kuru kapanışı 14,89 liradan yaptı. Cuma günü Antalya zirvesi sonrasında rekor seviyelere yaklaşan dolar kuru 14,97 liradan güne başlarken 14,77 liradan kapanışı yaptı.
 
Dolar/TL Rusya Ukrayna savaşı ile atak yaparak rekor seviyelere ulaştı. Ardından  barış görüşmelerinin gündeme gelmesi dolar kurunu düşürdü. Perşembe günü Antalya zirvesinden sonra tekrar atağa geçen dolar zirve rekamlara ulaştı. Peki gelecek hafta dolar ne olur? 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön