29 / 03 / 2024

Dolar bu hafta kaç TL oldu? Gelecek hafta ne olur?

Dolar bu hafta kaç TL oldu? Gelecek hafta ne olur?

Dolar kuru Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek rekor seviyelere ulaştı. Peki dolar kuru bu hafta kaç TL oldu? Dolar, gelecek hafta kaç lira olur? İşte merak edilenler...



DOLAR KURU GELECEK HAFTA NE OLUR?

Dün, Kremlin’de Belarus Devlet Başkan Aleksandr Lukaşenko ile bir araya gelen Putin, Lukaşenko’yu Ukrayna konusunda bilgilendireceği söylemiş, “Özellikle de neredeyse artık her gün yürüttüğümüz müzakereler konusunda bilgilendireceğim. Bu konuda bazı olumlu gelişmeler var. Size detaylı bir şekilde anlatacağım" ifadelerini kullanmıştı. Bu durum karşısında düşüşe geçen dolar kurunun gelecek hafta da ne olacağı merak konusu.

Dolar bu hafta kaç TL oldu? Gelecek hafta ne olur?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimlerin devam etmesi dolar kurunun daha da yükselmesini sağlayacak. Dolar/TL gelecek haftada da gerilimlerin devam etmesi durumunda güç toplama devam edecek. Savaşın şiddetlenmesi ile dolar rekor seviyeleri görecek. İlerleyen günlerde Putin tarafından savaş ile ilgili olumlu bir haber gelmesi  durumunda dolar/TL güç kaybederek düşüşe geçecek.

Dolar yangın yeri! Kritik seviye...

Dolar alev aldı: 15 liraya son bir adım!

Dolar gaza bastı! 15 liraya...

Dolar kuru 15 lira sınırına dayandı! Dolar sahada...

Flaş dolar kuru açıklaması! Dolar endeksi yükselmeye devam edecek ama...

Doları olanlar bayram edecek! Zirveye tırmanıyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön