19 / 04 / 2024

Flaş dolar kuru açıklaması! Dolar endeksi yükselmeye devam edecek ama...

Flaş dolar kuru açıklaması! Dolar endeksi yükselmeye devam edecek ama...

Dolar kuru geçtiğimiz haftalarda Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Bugün ise sabah saatlerinde 14,60 seviyesi ile güne başlayan dolar kuru şu anda 14,63 liradan işlem görüyor. Analistler dolar endeksinin artacağını söylüyor ve uyarıyor...



Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında dolar kuru ivme kaznarak son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dolar kuru şu anda 14,63 liradan işlem görürken aynı dakikalarda euro/TL alış fiyatı, 16,05 lira, satış fiyatı ise 16,10 lira bandında işlem görüyor. 19 Aralık 2021'de kırdığı rekor sonrasında düşüşe geçen dolar kuru son zamanlarda atak yaparak tekrar zirveye tırmanıyor.

Flaş dolar kuru açıklaması! Dolar endeksi yükselmeye devam edecek ama...

Yatırımcılar ve dolar almak isteyen milyonlarca vatandaş dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar kuru son zamanların rekorunu kırarken,  bir sene içerisinde en yüksek rekoruna ise 19 Aralık 2021 tarihinde 16,8 lira ile ulaştı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından en büyük atağını bugün yaptı ve şu anda 14,63 liradan işlem görüyor.

Yatırımcılar ve dolar almayı düşünenler, dolar kuru yükselmeye devam edecek mi? Dolar kuru ne olacak? sorusuna yanıt arıyor. İslam Memiş dolar kurundaki yükseliş ile ilgili yatırımcıları şu sözlerle uyardı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön