29 / 03 / 2024

Dolar olduğu yerde sayarken euro fırladı! Euro kaç TL oldu? Euro kuru ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Dolar olduğu yerde sayarken euro fırladı! Euro kaç TL oldu? Euro kuru ne kadar? Son dakika euro/TL kuru

Küresel piyasalar dün FED Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dolar kuru küresel para birimleri karşısında düşerken, euro fırladı. Euro kaç TL oldu? Euro kuru ne kadar? Son dakika euro/TL kuru



Dolar/TL kuru 1 Aralık Perşembe gününe 18.63 TL'den yatay başlarken, euro 19,4543 TL'ye kadar yükseldi.

Brookings Enstitüsü tarafından düzenlenen Ekonomik Görünüm, Enflasyon ve İş Gücü Piyasası" adlı toplantıda konuşan Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, "Ancak enflasyon konusunda daha yolumuz var.

Geçmişteki tecrübeler, para politikasını fazla erken yumuşatmamak gerektiği konusunda bizleri uyarıyor ve biz de enflasyonu hedeflenen seviyeye düşürene kadar yolumuza devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. Bu konuşmaların ardından dolar kuru diğer para birimleri karşında değer kaybederken euro fırladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön