23 / 04 / 2024

Euro yükseliyor! Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Euro yükseliyor! Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 8 Ağustos 2022 euro kuru...



PİYASALARDA BUGÜN...

Yurt dışında jeopolitik riskler ve Fed üyelerinin açıklamaları yakından takip edilirken, yurt içi piyasalarda ise bugün Hazine ihaleleri takip edildi.

Ağustos ayının ilk borçlanmasına çıkacak olan Hazine ve Maliye Bakanlığı, 5 yıl vadeli sabit kuponlu tahvili yeniden ihraç edecek. Bir önceki 5 yıllık tahvilde ise ortalama faiz yüzde 19.57 seviyesinde gerçekleşmişti. 

Altın mı, dolar mı, euro mu? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Temmuz ayında en çok ne kazandıran ve kaybettirenler

Ne altın en dolar hemen euroya bakın! Elinde eurosu olanlar dikkat! Euro/TL bugün ne kadar?

Euro'da son dakika! Euro kurunu gören gözlerine inanamıyor! 7 Ağustos 2022 Euro kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön