19 / 04 / 2024

Euro'da son dakika! Elinde Euro'su olanlar dikkat! 1 Euro kaç TL? İşte 29 Mayıs 2022 euro kuru...

Euro'da son dakika! Elinde Euro'su olanlar dikkat! 1 Euro kaç TL? İşte 29 Mayıs 2022 euro kuru...

Döviz kurlarında geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmeler gündemi salladı. Dolar ve altın yükselirken, Euro'da da artışlar görüldü. Peki bugün 1 Euro kaç TL? İşte 29 Mayıs 2022 Euro kuru...



Pinar Demircan

Euro/TL geçtiğimiz haftanın ilk işlem gününe alış fiyatı 16,79 liradan, satış fiyatı ise 16,93 liradan başladı. Haftanın son işlem günü Cuma ise, Euro'nun alış fiyatı 17,34 TL'den, satış fiyatı ise 17,46 TL'den işlem gördü. 

Euro da son dakika! Elinde Euro su olanlar dikkat! 1 Euro kaç TL? İşte 29 Mayıs 2022 euro kuru...

Milyonlarca yatırımcı ile elinde Euro'su olanlar ve Euro almak isteyen kişiler 'Euro kaç lira?, Euro/TL bugün ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Peki 1 Euro bugün kaç TL? Euro/TL bugün ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 euro kuru...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön