24 / 04 / 2024

Euro'da son dakika! Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Euro'da son dakika! Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Yatırımcılar ve elinde Euro'su olanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...



EURO KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMESİ NE OLDU? EURO/TL KURUNDA SON DURUM NE?

Euro ile ilgili olarak açıklanan resmi detaylara göre, geçtiğimiz hafta Euro/dolar paritesinin eşitlenmesinden sonra, Euro en çok merak edilen yatırım araçları arasında yer aldı. Yine açıklanan verilere göre, 12 Temmuz 2022 tarihinde Euro/dolar paritesi en düşük seviyesini görmüş ve 1 Euro 1 dolara eşitlenmişti. 

Yine aktarılan detaylara göre, Euro kuru bu gelişmelerden sonra yukarı yönlü seyrini sürdürmüş ve 18 TL seviyelerini geçmişti. Yine açıklanan resmi verilere göre, geçtiğimiz haftayı da artışla kapatan Euro, yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Euro da son dakika! Euro yükseliyor mu? Euro da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru!

Merakla beklenen rakamlara göre, 18 TL seviyesinden düşük seyreden Euro, geri döndü ve 18 lira 06 kuruş seviyelerine kadar çıktı.

Peki Euro yükseliyor mu? Euro'da son durum ne? İşte 24 Temmuz 2022 güncel Euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön