23 / 04 / 2024

1 Euro'su bile olanlar dikkat! Euro/TL yükseliyor, gören inanamıyor! İşte 17 Temmuz 2022 güncel euro kuru...

1 Euro'su bile olanlar dikkat! Euro/TL yükseliyor, gören inanamıyor! İşte 17 Temmuz 2022 güncel euro kuru...

Euro kurundaki yükseliş yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından izlenirken, 'Euro yükseldi mi?, 1 Euro bugün kaç lira?, Euro düştü mü?' sorularının yanıtları da araştırılıyor. Peki Euro bugün kaç lira? 1 Euro bugün kaç TL? Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru 17 Temmuz 2



Pinar Demircan

Euro kuru çarşamba günü açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından, yükselmeye başladı. Euro/TL'de yaşanan yükseliş, yatırımcılar, Euro'su olanlar ve Euro almak isteyenler tarafından yakından izleniyor. 

1 Euro su bile olanlar dikkat! Euro/TL yükseliyor, gören inanamıyor! İşte 17 Temmuz 2022 güncel euro kuru... 

Euro/TL 15 Temmuz Cuma gününe yükselişle başlamış ve 17 lira 70 kuruş seviyelerinde seyretmişti. 

Peki Euro bugün kaç lira? 1 Euro bugün kaç TL? Euro'da son durum ne? İşte son dakika Euro kuru 17 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön