20 / 04 / 2024

Euro/TL bugün kaç lira? 4 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Euro/TL bugün kaç lira? 4 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Euro almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen euro/TL, şu dakikalarda 16,18 seviyesinde günü tamamlarken, yeni güne nasıl başladı? Euro bugün kaç lira? 4 Nisan 2022 euro kuru...



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen euro kuru geçtiğimiz haftayı 16,24 lira seviyesinde tamamlarken haftanın yeni işlem gününe yatay başladı. Şu dakikalarda euro alış fiyatı 16,12, satış fiyatı ise  16,18 seviyesinde işlem görüyor. Peki bugün euro kuru kaç TL oldu? Euro alış satış fiyatı ne kadar?

 Euro/TL bugün kaç lira? 4 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

SON DAKİKA GELİŞMELER

Euro kuru yatay seyrine Nisan ayının ilk haftasında da devam ediyor. Peki euro kurunun yönünü ne etkliliyor? Euro kuruna yön veren gelişmeler özetle şu şekilde; Rusya Ukrayna arasındaki olumsuz gelişmelerin yerini olumlu gelişmelere bırakması euro kurunda yönünü sabitledi. Rusya Ukrayna'nın güney ve doğu bölgeleri hariç diğer bölgelerden çekiliyor. İrpik Belediye Başkanı Aleksandr Markuş bölgenin düşman işgalinden arındırıldığını duyurdu. Kiev bölgesi tamamen Rus işgelinden temizlendiğini açıkladı. Gelen bu olumlu haberler euro kurunun yönünü sabitledi. Peki euro/TL  bugün kaç lira oldu? İşte 4 Nisan 2022 euro kuru..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön