29 / 03 / 2024

Ev alacaklara 'Bina Tamamlama Sigortası' müjdesi!

Ev alacaklara 'Bina Tamamlama Sigortası' müjdesi!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, hem inşaat firmalarını hem konut sahibi olacakları korumak için Türkiye Sigorta işbirliği ile Bina Tamamlama Sigortası ürününü hizmete sundu.



Türkiye’nin deprem kuşağında yer alması nedeniyle ev sahiplerini ve inşaat sahiplerini korumak için harekete geçen Emlak Katılım, Türkiye Sigorta ile yeni bir işbirliğine imza attı. “Bina Tamamlama Sigortası”  ismi verilen yeni ürünüyle banka, ön ödemeli konut veya kentsel dönüşüm projelerinde tüketicilerin yapmış oldukları ödemeleri güvence altına almayı hedefliyor. 

Ev alacaklara Bina Tamamlama Sigortası müjdesi!

Tüm paydaşlara güven sağlayacak bir ürün  

Ürün ile ilgili genel bilgi veren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Emlak Katılım olarak ülkemizin ve vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak ürünleri sunmaya ve geliştirmeye devam ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Kentsel Dönüşüm Seferberliği projesine paralel olarak ülkemizde birinci öncelikli konular arasında yer alan depremlerde, en az kayıp ve hasar için yapılan acil dönüşüme katkı sağlayacak önemli bir ürünü hizmete sunuyoruz. Bina Tamamlama Sigortası ürünümüz üzerinde uzun zamandır çalıştığımız hem inşaat şirketlerimize hem de alıcıya büyük fayda ve güven sağlayacak bir ürün. Bina Tamamlama Sigortası hem inşaat firmalarını hem konut sahibi olacakları koruyan bir sigorta ürünüdür. Bu ürünle, inşaat firmaları yasal sorumlulukları olan bir teminata, banka finansmanı tüketmeden ve teminat mektubu almadan ulaşabiliyorken tüketicilerin de ödemeleri teminat altına alınmış oluyor” dedi.  

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!


Geri Dön