28 / 03 / 2024

Ev alana vatandaşlık hakkı verilmesi sektörü canlandırır!

Ev alana vatandaşlık hakkı verilmesi sektörü canlandırır!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olmasının sektöre ivme kazandıracağını söyledi.



Demir İnşaat'tan yapılan açıklamada, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında "Yatırım Reformu Paketi" hakkında değerlendirmelerde bulunduğu hatırlatıldı. 


Açıklamada hükümetin milyonlarca çalışandan ihracatçıya, yatırımcıdan reel sektöre kadar geniş bir kesimi ilgilendiren "yeni yol haritasını" ortaya koyulduğunun ve bu düzenlemenin ekonomi için devrim niteliğinde bir karar olduğunun altı çizildi


Açıklamada görüşlerine yer verilen Hamit Demir, konut sektörü ile ilgili olarak Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verileceğine vurgu yaptı.


Kararın inşaat sektörünün pozitif ivme kazanması bakımından önemli bir karar olduğuna dikkati çeken Demir, şunları söyledi: 


"Türkiye'nin en önemli sektörlerinin başında yer alan ve son 10 yılda çok ciddi bir ivme yakalayan inşaat sektörünün yabancıya satış miktarını artırması bakımından bu kararın çok doğru  olduğunu düşünüyorum.Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olması Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcı sayısını artıracaktır. Bu karar sayesinde gayrimenkul sektörü önümüzdeki yıllarda ülkemize 10 milyar dolarlara varan oranda döviz girdisi sağlayacaktır. Sektör olarak ürettiğimiz projelerin daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Demir İnşaat olarak yabancılardan yoğun ilgi görüyoruz, böylece talep daha da artacaktır."


AA



Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olmasının Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı sayısını artıracağı belirtiliyor. 


Demir İnşaat'tan yapılan açıklamada, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında "Yatırım Reformu Paketi" hakkında değerlendirmelerde bulunduğu hatırlatıldı. Açıklamada hükümetin milyonlarca çalışandan ihracatçıya, yatırımcıdan reel sektöre kadar geniş bir kesimi ilgilendiren "yeni yol haritasını" ortaya koyulduğunun ve bu düzenlemenin ekonomi için devrim niteliğinde bir karar olduğunun altı çizildi. 


POZİTİF İVME KAZANDIRACAK 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kararın inşaat sektörünün pozitif ivme kazanması bakımından önemli olduğuna dikkati çeken Demir, şunları söyledi: Türkiye'nin en önemli sektörlerinin başında yer alan ve son 10 yılda çok ciddi bir ivme yakalayan inşaat sektörünün yabancıya satış miktarını artırması bakımından bu kararın çok doğru olduğunu düşünüyorum. 


10 MİLYAR DOLAR DÖVİZ GİRDİSİ 


Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olması, Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen yabancı sayısını artıracaktır. Bu karar sayesinde gayrimenkul sektörü önümüzdeki yıllarda ülkemize 10 milyar dolarlara varan oranda döviz girdisi sağlayacaktır. Ürettiğimiz projelerin daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. 




Vahdet Gazetesi




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Demir İnşaat, Babalar Günü'ne özel, 'Bu 10 Numara Kampanyayı Ancak Babanız Yapar"ın lansmanını yaptı. Firma, kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim' uyguluyor. 


Sınırlı sayıda kalan son dairelerin metrekare büyüklükleri 119 metrekare ila 161 metrekare aralığında değişiyor. 


İnşaat sektörünün fark yaratan markası Demir İnşaat, Beylikdüzü'nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel, "10 Numara" kampanyası ile "Kat bahçeli evlerde yüzde 10 iskonto + 10 bin TL indirim" uyguluyor. 


Ağustos ayında yaşamın başladığı projede sınırlı sayıda kalan son dairelerin metrekare büyüklükleri 119 ila 161 metrekare aralığında değişirken, Babalar Günü'ne özel düzenlenen kampanya Temmuz ayma kadar sürecek. 


TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK 


Demir Romance, toplam 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villadan oluşuyor. Yaşamın oturduğu sitedeki ticari alanların büyük bir kısmının kiralaması yapılırken, kiralama aşamasındaki alanlar için de titiz bir görüşme süreci yürütülüyor. Ticari üniteler hem projede yaşayanlara hem de bölge halkının tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor. Burada 2M Migros, Fizyoest, Düş Bilginleri Anaokulu, Bayan kuaförü, Eko Mini marketler zincirinin bir halkası, Çağdaş Börek Salonları gibi firmalar burada hizmet veriyor. 


AKILLI EV TEKNOLOJİSİ KULLANILDI 


Beylikdüzü'nün tek akıllı ev teknolojisine sahip projesi olarak da fark yaratan Demir Romance'da dokunmatik ekran akıllı ev menüsü ile tüm aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanacak. Ayrıca günlük temizlik hizmetlerinden SPA'ya, valeden taksiye, tesisatçıdan sağlık hizmetlerine kadar hayatınız için gerekli tüm hizmetler günün dilediğiniz saatinde elinizin altında olacak. 


Kaliteli malzemeleri, kaliteli işçiliği ile dikkat çeken Proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimam'na da 15 dakika mesafede yer alıyor. 




Yeni Şafak 


Geri Dön