19 / 04 / 2024

hamit demir 2016 emlak sektörü

hamit demir 2016 emlak sektörü

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verilecek olmasının sektöre ivme kazandıracağını söyledi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Hamit Demir: Faiz indirimiyle yerli müşteriye konut satışına başladık!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Demir konut kredi faizlerindeki indirim sonrası yerli müşterilerin talebinin arttığını ifade etti...

Büyüme rakamları, kriz yaratmak isteyenlere en güzel cevap oldu!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018 yılı büyüme rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Hamit Demir: Maliyetlerin altında konut satıyoruz!

Demir Grup YK Başkanı Hamit Demir, TÜİK'in konut satış rakamları açıklamasına ilişkin 2018 Nisan konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Hamit Demir konut alıcısının mutluluğu için maliyetlerin altında konut sattıklarını ifade etti. 

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...

Faizlerin düşürülmesi ile canlanma dönemi başlayacak!

Demir Grup Yönetim Başkanı Hamit Demir, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesine ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Albatros Parkı arazisinde son durum!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı arazisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Demir Grup’tan gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım!

Demir Grup gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım planlıyor. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “2018 ve 2019 Demir Grup için yatırım yılı olacak” dedi.

Demir İnşaat'tan 2,5 milyar liralık yatırım!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut alanında 2018-2019'da Türkiye ve yurt dışında toplam 2,5 milyar TL yatırım planladıklarını açıkladı. 

hamit demir 2016 emlak sektörü Haberi

hamit demir 2016 emlak sektörü

Demir İnşaat'tan yapılan açıklamada, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında "Yatırım Reformu Paketi" hakkında değerlendirmelerde bulunduğu hatırlatıldı. 


Açıklamada hükümetin milyonlarca çalışandan ihracatçıya, yatırımcıdan reel sektöre kadar geniş bir kesimi ilgilendiren "yeni yol haritasını" ortaya koyulduğunun ve bu düzenlemenin ekonomi için devrim niteliğinde bir karar olduğunun altı çizildi


Açıklamada görüşlerine yer verilen Hamit Demir, konut sektörü ile ilgili olarak Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum sonra vatandaşlık hakkı verileceğine vurgu yaptı.


Kararın inşaat sektörünün pozitif ivme kazanması bakımından önemli bir karar olduğuna dikkati çeken Demir, şunları söyledi: 


"Türkiye'nin en önemli sektörlerinin başında yer alan ve son 10 yılda çok ciddi bir ivme yakalayan inşaat sektörünün yabancıya satış miktarını artırması bakımından bu kararın çok doğru  olduğunu düşünüyorum.Türkiye'den ev alan yabancıya önce oturum...