23 / 04 / 2024

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...



 
Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 sene önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’in, daha yaşanabilir kentler yaratmak için gösterdiği üstün çabalar, Kent Markası ödülünü getirdi. Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) öncülüğünde Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak ile YAPDER Başkanı Mehmet Gözcü iş birliği ile bu sene 12'ncisi gerçekleştirilen Kent Yaşam Ödülleri’nin Kent Markası Ödülü’ne layık görülen Hamit Demir, 34 yılın getirdiği köklü tecrübeyi bir kez daha gözler önüne serdi.
 
Aralarında bilim insanları, kentleşme uzmanları ve sivil toplum örgütü önderlerinin bulunduğu 40 kişilik jüri tarafından belirlenen Kent Yaşam Ödülleri’nin Kent Markası kategorisinde verilen ödüle layık görülmekten ötürü onur duyduğunu belirten Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 34 yıllık köklü tecrübeyle ezber bozan projelerin mimarı olan Demir İnşaat’ın tüm faaliyetlerini ticari faydanın ötesinde toplumsal sosyal sorumluluk bilinciyle sürdürdüğünü söyledi.

Demir, konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

“Dünyanın sayılı metropolleri arasında yer alan İstanbul’da imza attığımız projeler aracılığıyla yatırımcılarımızı üst düzey yaşam konforu ve yüksek kazanç sağlayan yatırımlarla buluştururken, kentimizin gelişimine de liderlik ediyoruz. Yer aldığımız bölgelere sadece bir konut projesi değil aynı zamanda prestij de kazandırıyoruz. Özellikle İstanbul’un yükselen yıldızı olarak görülen bölgelerde yer alan projelerimiz, bunun çok açık bir örneğini oluşturuyor. Projelerimiz sayesinde markamızı bir kent markası haline getirmeyi başardık.  Yurt dışında imza attığımız projelerle de Türkiye’nin dünyadaki sesi olduk. Bu başarı tablosunu daha ilerilere taşımak için sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz kentlerimize proje kazandırdıkça, sosyo- ekonomik açıdan önce kentlerimiz sonrada Türkiye kazanmayı sürdürecek.”
 
 


Geri Dön