19 / 03 / 2024

Ev almak isteyenler için kazanç vakti!

Ev almak isteyenler için kazanç vakti!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile birlikte ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.



Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, atılan basamakın konut sektöründe ivme yaratacağını söyledi. Tolga Ülkealan, “Banka faiz oranlarını incelediğimizde güncel oranların 2 seviyesinde olduğu görmekteyiz. 500.000 TL kredi çekenler bankaya 10 kredi vadede aylık 11 bin TL ödemesiz kalmaktadır. Bu da vatandaşları banka kredisi ile konut alımından uzaklaştırmaktadır. Geçen senenin konut satışıyla birlikte artış yaşandıracaktır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen ve gayrimenkul sektörünü bir araya getiren konutta yeni seferberlik kampanyasına dair açıklamalarda bulunan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, atılan adımın konut sektöründe ivme yaratacağını belirtti. Banka kredi faiz oranlarının konut sahibi olmak isteyenleri düşündürdüğünü belirten Tolga Ülkealan “Banka faiz oranlarını incelediğimizde güncel oranların 2 seviyesinde olduğunu görmekteyiz. 500.000 TL kredi çekenler bankaya 10 yıllık vadede aylık 11 bin TL ödemek durumunda kalmaktadır. Bu da vatandaşları banka kredisi ile konut alımından uzaklaştırmaktadır. Geçen sene ile bu senenin konut satış istatistiklerini kıyasladığımızda artış yaşandığını gözlemliyoruz.Bu artış bizim gibi finansal gücü yüksek firmaların kendi bünyesinde sağladığı kampanyalarla gerçekleşti.

Başlatılan bu kampanya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da sektörümüze olan güvenini göstermesi bakımından oldukça önem arz etmektedir. Bu güven ve destek ile inanıyorum ki konut satış adetlerimiz önceki yılları geride bırakacaktır.

İnşaatı hızla devam eden Sunset İncek projemizde de sunmuş olduğumuz; %10 peşinat ile kişilere özel ödeme planlarımız, vade farksız ödeme seçeneklerimiz, ara ödeme kolaylıklarımız ile biz de kampanyaya destek oluyoruz.” dedi.


Geri Dön