27 / 04 / 2024

konut kampanyaları 2018

konut kampanyaları 2018

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Konut kampanyaları ve indirimler meyvesini verdi!

Konut sektörünü canlandırmak için düzenlenen kampanyalar ve KDV indirimi meyvesini verdi. Buna göre, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek aylık satışı gerçekleşti.

Konut alıcısı için fırsat dönemi!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektöründe yapılan kampanyaları değerlendirdi. Yılmaz, konut alıcısı için fırsat dönemi yaşandığını söyledi.

Konut satışlarında rekor bekleniyor!

Konut piyasasında Emlak Konut projeleri, TOKİ ve firmalar çeşitli kampanyalarla furya başlattı. Ekonomi yönetimi de bu kampanyalara destek verdi. Sektör temsilcileri gelecekten umutlu. Özellikle yabancıya yapılan konut satışlarının rekor kırması bekleniyor.

Ev almak isteyenler için kazanç vakti!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile birlikte ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.

Konutta bayram havası esmeye başladı!

İnşaat firmaları konut sahibi olmak isteyenlere Kurban Bayramı’na özel hazırladı. Bayram tatilini fırsata çevirmek isteyenler, sıfır faizli kampanyadan yararlanmak için sıraya girdi.

Konutta yeni kampanya başlıyor! Peşinat ve faizler iniyor!

KONUTDER, İNDER ve GYODER, Emlak Konut GYO desteğiyle yeni bir kampanyaya hazırlanıyor. Kampanyanın Eylül'de başlaması planlanıyor. Ev alacakları sevindirecek ve konut sektörünü hareketlendirecek kampanya ile konut kredi faizinin yüzde 0,95'e inmesi bekleniyor...

Konut kampanyaları meyvesini verdi!

Konut sektörü için düzenlenen kampanyalar etkisini gösterdi. 15 Mayıs-30 Haziran arasında düzenlenen kampanyalarla konut satışları 2018 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22.4 arttı.

İnşaat sektörü tüm olumsuzluklara inat büyüyor!

İki milyon kişiye istihdam sağlayan ve 250 alt sektörü besleyen inşaat tüm olumsuzluklara rağmen büyümesini sürdürüyor. Mayıs ayında konut satışında bu yılın rekoruna imza atıldı.

Ev almak isteyenlere 4'lü fırsat!

Konutta KDV, tapu harcı ve kredi faiz indirimini, firmaların kampanyası takip etti. Ev almak isteyen vatandaşlara önemli fırsat çıktı.

Konutta talep toparlanıyor mu?

Tüketici güven endeksindeki konut alımına ilişkin rakamlar Kasım ayında tarihi düşük seviyeye gelirken, Ocak ayında ise toparlanmaya başladı. 

Konut satışları kampanyalar ile artacak!

2018 yılında çeşitlenmesi beklenen kampanyaların desteğiyle 1,4 milyon konutun satılacağı tahmin ediliyor..

İşte yılbaşı kampanyalı konut projeleri 2018!

Konut projelerinde avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak mümkün. Yeni yıl yaklaşırken konut üreticileri birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte o projeler... 

Yabancıya konut satışı 2018 ile 2022 arasında yüzde 172 arttı! Ucuzlayan TL gayrimenkule talebi uçurdu! 

Ucuzlayan TL ile beraber yabancılara konut satışı 2018 yılından 2022 yılına kadar yüzde 172 yükselirken, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ise neredeyse kiralarını ödeyemeyecek duruma geldi. Peki en çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul aldı?

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!

Ev kiralayacak ya da alacaklar son zamanlardaki emlak piyasasına kilitlendi. Yapılan konut kampanyaları piyasaya etki etti.

Vatandaş ev almak istiyor ama ilk el ve ipotekli satışlar dipte! İşte nedeni!

Son olarak Bakanlıktan Yeni Evim Kampanyasını açıklarken, konut kampanyalarının sayısında yaşanan bereket, ilk el satışlar ve ipotekli satışlara yansımıyor. Ekonomim.com yazarı Alaattin Aktaş, sıfır konuta yaklaşmak mümkün değilken ipotekli konut satışlarının geçen yıl en düşük düzeye indiğini açıkl

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Faizsiz eve sermaye şartı geliyor!

Faiz ve peşinat olmadan satılan konut kampanyalar için yasal düzenleme yolda. Bu düzenleme ile 857 şirketin toplanan paraları farklı amaçla kullanması önlenecek. 

Ev alacaklar bu 4 maddeye dikkat!

Düşen konut kredisi faiz oranları ve cazip konut kampanyaları konut satışını hareketlendirdi. Peki şu an konut almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...

350-850 bin TL arasındaki konuta talep patlaması!

Konut kampanyalarıyla harekete geçen alıcılar, en çok 350 bin TL ile 850 bin TL aralığındaki konutları satın aldı. 60 ile 100 metrekare arasındaki balkonlu evler, tercihlerde ön plana çıktı...

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Konut fiyatları bir haftada yüzde 10 arttı!

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, konut kampanyalarının açıklanmasıyla birlikte ikinci el konut fiyatlarının son bir haftada yüzde 10 arttığını belirtti...

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

En az 393 TL taksitle ev sahibi olma şartları!

TOKİ'de Ekim ayı fırsatları devam ederken vatandaşlar ucuz konut kampanyalarını araştırmaya başladı. İşte en az 393 TL taksitle ev sahibi olma şartları...

konut kampanyaları 2018 Haberi

konut kampanyaları 2018

Halk GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, 2018'de yaşanan ekonomik gelişmelerden gayrimenkul sektörünün etkilendiğini ifade ederek "Özellikle yılın üçüncü ve dördüncü çeyreğinde dalgalanmaların yaşandığını söyleyebiliriz. Ancak gayrimenkul sektörü bu süreçte üzerine düşen sorumluluk bilinciyle daha çok çalıştı, hükümetimizin desteği ile planladığı hedefler doğrultusunda gelişimini sürdürdü" dedi. Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük. Hükümetimizin tapu harcı ve KDV oranlarında yaptığı indirime bizler de yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyası ile destek verdik. Bu kampanyalar ile sektörümüzü ve ülke ekonomimizi ileriye taşırken, yeni rekorlar kırdık" dedi.

ÖDÜLLÜ PROJELER İNŞA ETTİK

Sabah'ta yer alan habere göre Yetgin, gayrimenkul sektörünü ileriye taşıyacak doğru projelerin her zaman...