20 / 04 / 2024

Ev hanımları, işsizler ve öğrenciler... Piyango bu sefer size vurdu, 6.000 lira maaş!

Ev hanımları, işsizler ve öğrenciler... Piyango bu sefer size vurdu, 6.000 lira maaş!

İŞKUR tarafından, evde oturanlara 6 bin lira maaş ödenecek. Ev hanımları, işsiz vatandaşları ve öğrencileri kapsayan bu maaş ödemesinde evde oturan herkes evde iş yaparak para kazanacak...



Evde Ek İşçi Başvuru Şartları Nedir?

Evde paketleme işine başvuracak erkek adaylar askerlik görevini yerine getirmiş olmalı, 18 Yaşını Doldurmuş olmalı, 50 yaşından küçük olunmalı, Anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmamak, Daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmalı, Kamu haklarından mahrum olmamalı, Emekli maaşı almıyor olmalı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön