25 / 04 / 2024

EVA Gayrimenkul, en iyi gayrimenkul değerleme seçildi!

EVA Gayrimenkul, en iyi gayrimenkul değerleme seçildi!

EVA Gayrimenkul, eğitim faaliyetleri de bulunan finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2011 ” ödüllerinde “Değerleme Danışmanlığı Alanında Türkiye 'nin En İyisi ” seçildi



EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Aşž, eğitim faaliyetleri de bulunan   finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2011 ” ödüllerinde   “Değerleme Danışmanlığı Alanında Türkiye 'nin En İyisi ” seçildi. Bu seçim,   Türkiye'de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren   şirketlerin çok geniş katılımıyla gerçekleştirilen bir oylama ve anket çalışması sonucunda yapılıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren şžirketin Yönetici Ortağı Cansel Turgut Yazıcı, şirketin çalışanlarının gayrimenkul sektöründe çok uzun yıllardan beri tecrübeleri olan bir kadrodan oluştuğunu belirtti. Yazıcı, EVA ‘nın sadece değerleme çalışmaları ve raporlamaları değil; gayrimenkul projelerinin fizibilitesi; gayrimenkule dayalı hak ve faydaların değerlemesi;   konut , alışveriş merkezi, otel sektörü alanlarında araştırma ve raporlama çalışmaları da yaptığını ifade etti. şžirketin Türkiye 'de yatırım yapmak isteyen hem yerli hem de yabancı kurum ve kuruluşlara sektörde öncü konumuyla danışmanlık hizmeti verdiğini,   aynı zamanda gayrimenkul sektörüne yönelik yayınlar da ürettiğini söyledi.

EVA 'nın  Gayrimenkul Değerleme Firması, Sermaye Piyasası Kurulu 'nun Lisanslı Değerleme şžirketleri Listesinde olduğunu, ayrıca bankalara değerleme hizmeti verme yetkisine sahip olduğunu ifade etti. şžirketin   RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) tarafından Türkiye 'de ilk kez sertifika (Regulated by RICS Certificate) verilen değerleme şirketi olduğunu da ilave etti. Aldığımız bu ödülle “SINIRLARI AşžTIK ” diyen Yazıcı, Türkiye 'de artık değerleme sistemine olan güven oturmuştur, Türk kökenli değerleme kurumları da artık Türkiye 'de görev alan yabancı kökenli değerleme kurumları kadar itibar görmektedir, bu   ödül buna en güzel örnektir dedi.


Geri Dön