26 / 04 / 2024

Evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? Hesabınıza 3 bin 336 TL yatmış olabilir! Hemen bakın!

Evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? Hesabınıza 3 bin 336 TL yatmış olabilir! Hemen bakın!

Evde bakım maaşı ödemesi alan vatandaşlar ödemelerin yatıp yatmadığını sık sık araştırıyor.  Peki evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? İşte evde bakım maaşı yatan iller listesi 22 Eylül...



Yaşlılara, engellilere, hastalara yönelik gerçekleşen evde bakım parası ödeme tarihi ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Yanık, "Bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 1 milyar 849 milyon TL 'Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırmaya başladık" şeklinde konuştu. Belirli koşullara sahip olan vatandaşlar için sunulan evde bakım parası her ayın 15'i ile 31'i arası hesaplara yatırılıyor. 

Evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? Hesabınıza 3 bin 336 TL yatmış olabilir! Hemen bakın!

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; aynı zamanda evde bakım maaşı şehir şehir ödeniyor. Evde bakım parası Temmuz ayındaki zamla beraber 2 bin 706 Türk Lirası'ndan 3 bin 336 Türk Lirası'na yükseldi. 

EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA 2022

Evde bakım maaşı sorgulaması SMS yolu ile ya da e-Devlet aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne "BAKIYE" yazıp, 4747'e SMS atarak evde bakım maaşını sorgulayabiliyor. e-Devlet'in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından daevde bakım parasının yatıp yatmadığı kontrol edilebiliyor. 

Evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? Hesabınıza 3 bin 336 TL yatmış olabilir! Hemen bakın!

EVDE BAKIM PARASI YATTI MI 22 EYLÜL 2022?

Evde bakım parası ödemeleri ayın 15'iyle birlikte hesaplara yatırılmaya başlandı. Ancak henüz evde bakım parası yatan iller listesi açıklanması. 

Emekliye 3. zam müjdesi geldi, duyan inanamadı! En düşük emekli maaşı işte bu kadar olacak! Hemen bakın!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son dakika! Hangi ilde kaç TL? Opet, BP, PO 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, şeker ve çayda dev indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 22 Eylül 2022 altın fiyatları

Dolar 8 gün sonra o rakama ulaşacak! Türkiye’nin en ünlü ekonomisti açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön