25 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 22 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 22 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları dün akşam Powell’ın konuşmalarıyla yükselişe geçti. Gram altın fiyatları serbest piyasada dün 1004 TL seviyesine kadar yükseldi. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar? 22 Eylül 2022 canlı altın fiyatları.



Şerife Aydın

Altın fiyatlarında son günlerde peş peşe düşüşler görüldü. Dün açıklanan ABD faiz oranlarının ardından altın fiyatlarında bugün aşağı yönlü bir hareket gözlemleniyor. Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak edip sorgulatıyor.

ABD enflasyon rakamları beklenildiği üzere 75 baz puan artışı gerçekleşti. Enflasyonu en aza indirgemek için faiz artışlarına devam edeceklerini belirten FED Başkanı Jerome Powell, şahin tonda açıklamalarda bulundu.

Açıklamalar doların yükselişine euronun değer kaybetmesine neden olurken  altın fiyatlarında bugün aşağı  yönlü bir hareket gözlemledi. Ons altın bugün 1661 dolar seviyesinden güne başladı.

Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira? Tam altın, yarım altın Ata altın, Atabeşli ve gremse altın kaç TL oldu? İşte canlı altın fiyatları 22 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön