23 / 04 / 2024

Evdekifırsat.com'dan ev alana beyaz eşya hediye!

Evdekifırsat.com'dan ev alana beyaz eşya hediye!

Evdekifırsat.com, Anneler Günü kampanyasıyla portföyünde yer alan projelerden ev sahibi olanlara beyaz eşya hediye ediyor. Evdekifırsat.com herkese peşinatsız ve uygun ödeme koşullarıyla hemen evini teslim ediyor.



Markalı konut projelerinde yer alan konutları peşinatsız ve avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran Evdekifırsat.com, Anneler Günü kampanyasıyla portföyünde yer alan projelerden ev sahibi olanlara beyaz eşya hediye ediyor. Evdekifırsat.com herkese peşinatsız ve uygun ödeme koşullarıyla hemen evini teslim ediyor.


Gayrimenkul sektörüne bir ilki getiren Evdekifırsat.com, markalı konut projelerinden ev almak isteyenlere Anneler Günü kampanyasıyla da “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” sunuyor. Evdekifırsat.com üzerinden satışa sunulan Maslak Mashattan, Gaziosmanpaşa TEM Vitrin, Sultanbeyli İdilia, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinden ev sahibi olan herkese davlumbaz, fırın, set üstü ocak, buzdolabı, çamaşır makinası ve bulaşık makinası hediye ediliyor.


Ev sahibi olmak isteyenlere peşinat ödemeden ve uygun vade seçenekleriyle hemen evini teslim alma imkanı sunan Evdekifırsat.com’un Anneler Günü kapsamında sunduğu beyaz eşya kampanyası 15 Mayıs’a kadar devam edecek.


Geri Dön