16 / 04 / 2024

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.



GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu. Böylece gayrimenkulünü elden çıkarmak isteyen kişiler, mülklerini ihale ile satışa çıkararak en yüksek teklifi veren yatırımcıya satabilecek.

Oturulmayan eve aile konutu şerhi konur mu?

Gayrimenkul satış sürecinin tüm aşamalarını mülk sahipleri adına üstlendiklerini söyleyen GABORAS İcra Kurulu Üyesi Ruhi Konak, “Mülkün satış değeri, nerede ve nasıl satılabileceği ve resmi satış süreçleri gibi birçok işlemi online sistem sayesinde mülk sahipleri adına biz yürütüyoruz. Evini, ofisini, arsasını online ihale piyasasında satanlar mülkünün değerini yüzde 50’ye varan oranda artırabiliyor” ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul ticaret platformu wwwgaborascomtr üzerinden dijital ortamda alım ve satım, kiralama ve kiraya verme işlemleri sunan GABORAS, bunun haricinde kurumsal firmalara sunduğu online ihale sistemini bireysel kullanıcıların hizmetine sunarak hizmet çıtasını bir adım daha yükseltti. Bu kapsamda GABORAS, kurum ve şirketlerin mülklerinin açık artırma usulüyle satışının yapıldığı ‘online ihale piyasasını’ artık bireysel kullanıcıların mülklerine de sundu.


Geri Dön