20 / 04 / 2024

Evim Kadıköy Anka Yapı'da metrekaresi 4 bin 800 lira!

Evim Kadıköy Anka Yapı'da metrekaresi 4 bin 800 lira!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Adalar, Tarihi Yarımada, Haydarpaşa, Harem ve Marmara Denizi manzarasına sahip olan dairelerin yer aldığı Evim Kadıköy projesinde teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek...



Fikirtepe projesi olarak bilinen Evim Kadıköy,  Anka Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. 2015 yılı içerisinde teslim edilecek olan projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor.


Kadıköy Fikirtepe'de konumlandırılan  Evim Kadıköy  projesi, 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Toplamda 2 bin 500 daireden oluşan projenin ilk etabında 550 daire satışa sunuldu. 


Konutların yanısıra 13 adet dükkanın bulunduğu Evim Kadıköy'de yer alan dairelerin çoğunda Adalar, Tarihi Yarımada, Haydarpaşa, Harem ve Marmara Denizi manzarasına sahip. 


Evim Kadıköy projesinde bulunan dairelerin metrekaresi 4 bin 800 liradan başlıyor. Projenin ilk etabında yer alan butik çarşı ile daire sahipleri alışveriş keyfini sitenin içinde yaşama fırsatı


Evim Kadıköy'de açık ve kapalı havuz, fitness center, spa, sauna, buhar odası açık alanda ise geniş yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar bulunuyor.


Evim Kadıköy Anka Yapı da metrekaresi 4 bin 800 lira!


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://ankayapifikirtepe.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön