18 / 04 / 2024

kadıköy fikirtepe projesi

kadıköy fikirtepe projesi

Başarır İnşaat İstanbul Fikirtepe'de yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Fikirtepe Projesi 700 adet daireden meydana geliyor.

Evim Kadıköy Anka Yapı'da metrekaresi 4 bin 800 lira!

Adalar, Tarihi Yarımada, Haydarpaşa, Harem ve Marmara Denizi manzarasına sahip olan dairelerin yer aldığı Evim Kadıköy projesinde teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

İŞ GYO Kadıköy Otel Projesi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

İş GYO Kadıköy Otel projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parselde yer alan Kadıköy Otel Projesinin 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

Uplife Kadıköy Evleri konum! 

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Fikirtepe'de ev fiyatları 526 bin TL'den başlıyor. Projede 100 ay yüzde sıfır faiz kampanyası bulunuyor..

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Akiş GYO Kadıköy'deki projesi için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO, İstanbul Kadıköy'de yer alan gayrimenkulle ilgili Conart İnşaat ile İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi imzaladı.

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

4 blok şeklinde yükselen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kadıköy Transform Fikirtepe nerede?

Uplife Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi 650 daire ve 25 mağazadan meydana geliyor. Uplife Kadıköy Fikirtepe daire fiyatları 525 bin TL’den başlıyor.

kadıköy fikirtepe projesi Haberi

kadıköy fikirtepe projesi

Başarır İnşaat yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Daha önce Ümraniye, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir gibi ilçelerde konut projeleri inşa eden firma bu kez Fikirtepe'de proje inşa edecek. 


Fikirtepe Projesi toplam 150 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. 


Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden Fikirtepe Projesi 700 adet daireden meydana geliyor. Projede konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlar da mevcut. 


Başarır İnşaat imzası taşıyan Fikirtepe Projesi 15 bin metrekare arsa alanına sahip. Projenin 2018 yılında bitmesi planlanıyor. 




Telefon: 0216 533 81 81 

Web: basarir.com.tr

Filiz...