20 / 04 / 2024

Evim Kadıköy teslimleri!

Evim Kadıköy teslimleri!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı imzası taşıyan Evim Kadıköy teslimleri 24 ay sonra yapılacak. Evim Kadıköy daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor...




Evim Kadıköy projesi Anka İnşaat imzasıyla Kadıköy-Fikirtepe'de yer alıyor. 70 bin metrekare arsa alanına sahip olan  Evim Kadıköy  projesi 3 ada halinde inşa edilecek. 


Yer alacak olan daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak sıralandığı Evim Kadıköy fiyat listesine göre daireler minimum 220 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor. Evim Kadıköy teslimleri 'nin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Evim Kadıköy teslimleri!



Evim Kadıköy daire fiyatları 'na göre minimum fiyat 220 bin lira olarak belirlenmiş durumda. Evim Kadıköy teslimleri ile ilgili ayrıntıları şöyle: 


Evim Kadıköy teslimleri: 


Evim Kadıköy teslimleri 'ne göre proje 2015 yılında teslim edilecek. Evim Kadıköy teslimleri ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 444 38 11 numaralı satış ofisi telefonundan edinebilirsiniz. 


Banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabilen Evim Kadıköy içerisinde  fitness merkezi,  çocuk oyun alanları, spa salonu, yürüyüş alanı, güvenlik ve otopark gibi imkanlar yer alıyor. 




Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://ankayapifikirtepe.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön