26 / 04 / 2024

Evim Kadıköy’de ruhsat sorununda sona gelindi!

Evim Kadıköy’de ruhsat sorununda sona gelindi!

Anka Yapı, Fikirtepe’de hayata geçirdiği Evim Kadıköy projesi için bu sabah İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne giderek ruhsat başvurusunda bulundu. Böylelikle Anka Yapı Fikirtepe'de ilk ruhsat başvurusunda bulunan firma özelliğine kavuştu..



Anka Yapı Fikirtepe’de hayata geçirdiği Evim Kadıköy projesi için İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne ruhsat için başvuruda bulundu. Fikirtepe’de ilk tek tapuyu çıkartan firma özelliği taşıyan Anka Yapı, Evim Kadıköy projesini satışa çıkardıktan kısa bir süre sonra Fikirtepe’de yaşanan imar sorunundan dolayı satışları ve inşaatın yapımını durdurmuştu. Geçtiğimiz aylarda Fikirtepe imar sorunun çözülmesinin ardından satışlarına kaldığı yerden devam eden firma, ruhsat sorununda da sona geldi. Bu sabah Anka Yapı adına Proje Yöneticisi Ali Temel İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne giderek ruhsat başvurusunda bulundu. Anka Yapı Fikirtepe'de ilk ruhsat başvurusunda bulunan firma özelliği taşıyor.

Evim Kadıköy’de ruhsat sorununda sona gelindi!

İstanbul Kentsel Dönüşüm Müdürü Bülent Babaoğlu ve Ali Temel

Ali Temel: Fikirtepe'nin önü açıldı

Konu hakkında bilgi veren Proje Yöneticisi Ali Temel, "Bu sabah İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne giderek ruhsat başvurusunda bulunduk. Tüm evraklarımızı eksiksiz olarak teslim ettik. 1-2 haftalık bir süreç içinde ruhsatımız çıkacak. Evim Kadıköy projemizin inşaatına da önümüzdeki hafta kaldığımız yerden devam edeceğiz. Fikirtepe'nin önü açıldı. Bölgedeki kentsel dönüşüm süreci bundan sonra çok daha hızlı ilerleyecek" dedi. 

Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön