26 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli Konutları'nda 112 bin TL'ye 2+1 ev!

Evimiz Kocaeli Konutları'nda 112 bin TL'ye 2+1 ev!

Pekdemir İnşaat, 70'inci yıl gurur projesi olarak adlandığı "Evimiz Kocaeli"de, ev sahibi olmak isteyenlerin için büyük olanak sunuluyor. Projede "Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde" kampanyası başlatıldı..



Pekdemir İnşaat, 70'inci yıl gurur projesi olarak adlandığı "Evimiz Kocaeli"de, ev sahibi olmak isteyenlerin için büyük olanak sunuluyor. "Evini Bugün Al, Kredini Gelecek Sene Öde" sloganıyla başlatılan kampanyada 2016 yılına kadar kredi ödemesi yapılmayacak sadece kısıtlı bir süre için uygulayacağız." 


BÜYÜK AVANTAJ 

Pekdemir'in gücünü de kullanarak ürettikleri kredinin 2016 yılına ötelendiği bu kampanyada peşinatın da bir kısmı 2016 yılına ötelenebileceğini belirten Pekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kredinin hemen başlamasından ötürü ödeme güçlüğü çekenler için büyük avantaj sağlayan bu ödeme modelinin dışında, isteyenlere Pekdemir'in özel olarak sunduğu vade farksız taksitli ödeme seçeneği ve 30 ay sıfır faiz ile ödeme fırsatı da mevcut olacak. Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına ekonomik koşullarda sahip olmak isteyenlerin önünde kaçırılmayacak bir fırsat var." 


'DAVET EDİYORUZ' 

Pekdemir, "Kocaeli halkını, bu büyük fırsat kampanyasından yararlanmaya, satış ofisimize gelerek hem inşası için geri sayımın başladığı projeyi yerinde görmeye, hem örnek dairemizi gezmeye, bir yandan kahvemizi yudumlarken diğer yandan bu özel fırsat ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmak için davet ediyoruz" şeklinde konuştu. Mert Pekdemir, "Projenin inşası rekor bir hızla devam ediyor. Sadece dört ay sonra Temmuz 2015 tarihinden itibaren teslimlere başlayacağız. Yani, projede hem teslim süresine çok az zaman kaldı, hem satıştaki konut sayısı azalıyor. Niyeti olanlar geç kalmasın" dedi. 


BAŞLANGIÇ FİYATLARI 

2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak. Daire tipine göre ise başlangıç fiyatları şöyle: 2+1 : 112.000 TL, 3+1 :164.000 TL, 4+1 :259.000 TL. 


BAŞISKELE BÖLGESİNDE 

Bununla birlikte kampanyada senetli ödeme modeli ile vade farksız taksit imkanı ve 30 ay boyunca 0 faiz seçeneği de sunuluyor. Böylece ev sahibi olmak isteyenler, Evimiz Kocaeli gibi, Pekdemir kalite ve güvenini oldukça ekonomik koşullarda halka sunan bu benzersiz projede ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler.


EN BUYUK MARKALI 

122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi durumunda. Pekdemir'in 70 yıla uzanan kalite ve güveniyle geliştirilen Evimiz Kocaeli'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 112 bin liradan, 3+1 daireler 164 bin liradan, 4+1 daireler ise 259 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. 


Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön