26 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli projesi hızla ilerliyor!

Evimiz Kocaeli projesi hızla ilerliyor!

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olma özelliğini taşıyan Evimiz Kocaeli projesiyle 936 aileyi daha ev sahibi yapacaklarını söyledi...



Kocaeli halkına ailece yaşanacak, mutlu bir mahalle ortamı ve gerçek bir yaşam atanı sunan projede inşaat hızla ilerliyor. 


Pekdemır kalitesinin ilk kez bu kadar ekonomik fiyatlarla satışa sunulduğu Kocaelı'nin en büyük markalı konut projesinde inşaat iki yılda tamamlanacak ve 1 Temmuz 2015 tarihinde sitede yaşam başlayacak 70 yıla yaklaşan tarihiyle Türkiye'nin en köklü Kocaeli'nîn en saygın ve güvenilir inşaat şirketlerinden Pekdemır İnşaat ın 936 konutluk projesi iki yılda sahiplerine teslim edilecek.


Evimiz Kocaeli, Kocaeli'nîn yıldızı parlayan Başiskele bölgesinin panoramik şehir ve körfez manzaralı en güzel noktasında bulunuyor. 


Deprem güvenliği başta olmak üzere Pekdemır İnşaat'ın yüksek kalite standartlarını halka taşıyor. Çok uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışları devam eden "Evimiz Kocaeli" projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğe sahip altı farklı tipte konut bulunuyor. 


20 Mart 2013 tarihinde düzenlenen lansmanla 360 konutluk ilk etabı satışa sunulan projede haziran ayında başlayan inşaat çalışmaları da hızla devam ediyor inşaat çalışmalarında sadece 1,5 ayda kat edilen mesafe dahi dikkat çekici.


Projenin ikinci etap konutları arasında, 2 bin metrekarelik göletin çevresinde bulunan bloklar ile körfez ve şehir manzarasına hakim bloklar da yer alıyor. 


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir "1944 yılında kurulan Pekdemir İnşaat, bugüne kadar pek çoğu Kocaeli'de olmak üzere, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bilecik gibi kentlerde konut, resmi binalar, okullar, ticari binalar, gölet, dere ıslahı, köprü, restorasyon iskele gibi farklı projeler hayata geçirdi. Şimdi. Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olma özelliğine sahip Evimiz Kocaeli projesiyle, 936 aileyi daha ev sahibi yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evimiz Kocaeli, 70 yıllık şirketimiz için bir zirve noktası, 70. yılımızın gurur projesi. Pekdemir kalitesini ve güvenini çok uygun ve ekonomik fiyatlarla Kocaeli halkına taşıdığımız bir proje. Pekdemir bütünleşik güvence sistemine uygun olarak inşa edilen Evimiz Kocaeli, mahalle sıcaklığını yaşatan özellikle aileler için tasarlanmış, geniş sosyal imkanlan ve donatılarıyla huzurlu ve keyifli bir yaşam vadeden, gerçek bir yaşam alanı olacak" dedi.


Kocaeli Bizim Yaka 


Geri Dön