26 / 04 / 2024

İnanlar Terrace Mix projesi hızla ilerliyor!

İnanlar Terrace Mix projesi hızla ilerliyor!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

İnanlar’ın, İstanbul’un yükselen trendi Esenyurt’ ta hayata geçirdiği Terrace Mix projesi, özenli ve özverili bir çalışma programı ile tamamlanıyor. Kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan projede, ince imalat çalışmaları da hızla devam ediyor...



Terrace Mix’te , 1. Etap, A ve B blokların ve  ticari alanların kaba inşaatları tamamen biterken, ince imalat işleri de büyük bir titizlikle yürütülüyor. Projede İnanlar klasiği kaliteyi ve Terrace markasına özgü şıklığı hissetmek şimdiden mümkün. 


Yabancı ve yerli yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği proje, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları ve her beklentiye cevap verecek çeşitlilikte yaşam alanı seçenekleri sunuyor.  Terrace Mix  ; 7 blokta, 437 konut, 508 home Office ve 27 mağaza olarak planlandı. Projede her  ihtiyaca cevap verecek 1+0, 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı alternatifte daireler yer alıyor. 


E-5, Metro ve Metrobüs duraklarına yürüme mesafesindeki Terrace Mix’in, İstanbul’un önemli ulaşım yollarının yanı sıra bölgenin önde gelen eğitim, sağlık ve alışveriş merkezleri ile de arasında sadece dakikalar var. Özellikle 20 dakika uzaklıktaki Atatürk Havalimanı, projeyi tüm dünyaya yaklaştırırken, yatırım değerine de değer katıyor. 


İstanbul’da, %1 KDV avantajının devam ettiği nadir projelerden Terrace Mix, sadece 119.000 TL’den başlayan özel fiyatlarıyla son yıllarda değeri hızla artan Esenyurt’ta yatırım için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. 


projeye sor



Geri Dön