19 / 04 / 2024

"Evini Yenile Türkiye" kampanyasında son 15 gün!


"Evini Yenile Türkiye" kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor



Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden yapı malzemeleri sektörü, üreten Türkiye'nin bankası Halkbank ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) güçlerini bir araya getirdikleri "Evini Yenile Türkiye" kampanyası 30 Kasım'da sona eriyor. Mutfağını, banyosunu, penceresini, kısacası tüm evini yenilemek isteyenler için son 15 gün. Yıllardır evinde yenilik yapmak isteyip de yaptıramayanlar Kasım ayı sonuna kadar "Evini Yenile Türkiye" kampanyasından faydalanabiliyor.
 
"Kampanya evde yaşam kalitesini artırdı"
 
Krizin Yapı Malzemeleri sektöründe yarattığı etkinin kampanya sayesinde azaldığını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Seramik Federasyonu (SERFED) Başkanı Zeynep Bodur Okyay; "Eylül, Ekim ve Kasım aylarını kapsayan "Evini Yenile Türkiye" kampanyamız, sektöre ihtiyaç duyduğu desteği sağlarken, tüketiciye çok cazip fırsatlar sundu ve sunmaya devam ediyor. Kampanya sayesinde tulumbaya su döküldü ve Yapı Malzemeleri sektöründe çark dönmeye başladı. Kampanya krizin etkisinden bunalan tüketicinin, evinde yaptığı yeniliklerle, yaşam kalitesini de artırdı" dedi.
 
"Sektörlere örnek olduk"
 
Okyay, "Kampanya kapsamında Halkbank'la yürüttüğümüz işbirliğiyle, 12 ay vadede % 0,33, 13-24 ay vadede % 0,80 ve 25-36 ay vadede % 0,95 faiz oranları ile tüketicilere, ev yenilemede kullanacakları 2 bin TL ile 50 bin TL arasındaki yapı malzemeleri ve işçilik harcamaları için finansmanı, 2 ay geri ödemesiz olarak sağladık ve Kasım ayı sonuna kadar da sağlamaya devam edeceğiz. Bu kampanya ve Halkbank işbirliği, hem bankacılık sektörüne hem de tüm sektörlere örnek niteliği taşımaktadır. Biz bu durumdan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.
 
"Gücümüz ortaya çıktı"
 
Kampanyada büyük bir güç birliği oluşturduklarını söyleyen Okyay sözlerine şöyle devam etti:" Bu proje ile yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 122 üretici firma, 23 dernek, 15 bin bayi ve mimarları bir araya getiren güçlü bir mekanizma oluşturduk. Tüketicilerimize en mükemmel ürün ve hizmetlerin sunulmasının yanı sıra, tüketici bilincinin geliştirilmesi yönünde de katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Evine boya yaptırmak, seramiklerini değiştirmek, mutfak dolaplarını, penceresini kapısını yenilemek isteyenler, "Evini Yenile Türkiye" kampanyasıyla sadece evlerini değil yaşamlarını da yeniliyor. Tüketicilere çok düşük faizle kredi imkanları sunan kampanya 30 Kasım'da sona eriyor."

Geri Dön