25 / 04 / 2024

Evinizdeki fazla eşyaları atmak istemiyor ama yine de saklamak istiyorsanız bu yöntem tam size göre!

Evinizdeki fazla eşyaları atmak istemiyor ama yine de saklamak istiyorsanız bu yöntem tam size göre!

Evinizde bulunan fazla eşyalar çok yer kaplıyorsa onları atmadan saklamak istiyorsanız kişisel depo hizmetiyle sorununuza çare bulabilirsiniz. Dünyada pazar büyüklüğü 48 milyar dolara ulaşan kişisel depo hizmetiyle eşyalar çok uygun fiyata saklanabiliyor.



İzlediğiniz bir Amerikan dizisi ya da filminde şöyle bir sahneyle eminiz karşılaşmışsınızdır. Filmde yasa dışı yollardan kazandığı büyük miktarda nakit parayı saklamak isteyen bir adam milyonlarca doları kişisel olarak kiraladığı bir depoya saklar ve anahtarını sadece kendi bildiği bir yere koyarak malını güvence altına alır. Bu haberde eğer öyle bir paranız varsa siz de bu yöntemi kullanın mesajı vermiyoruz ama kişisel depo hizmeti tüm dünyada 48 milyar dolarlık hacme ulaşan ve günden güne büyüyen bir sektör halini aldı. Yurt dışında “self-storage” olarak adlandırılan bu çözüm, kişilere ev temizliğine daha az zaman ayırma, kolay taşınma ve seyahat edebilme özgürlüğü tanıyarak minimalizmi benimseyen kitleler tarafından tercih ediliyor. Reportlinker raporuna göre küresel pazar hacmi 48 milyar dolara ulaşan kişisel depolama çözümleri özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde birçok insan tarafından kullanılıyor. ABD’deki 3 kişiden biri daha önce bir kişisel depolama alanı kiraladığını söylerken, Avrupa’da da 5 binden fazla depolama alanı bulunduğu biliniyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön