26 / 04 / 2024

Evinpark Rezidans teslim tarihi! Yüzde 1 KDV!

Evinpark Rezidans teslim tarihi! Yüzde 1 KDV!

Firma: Sefa İnşaat

Proje: Evinpark Rezidans Çamlıca

Evinpark Rezidans teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 88 adet konutun yer aldığı Evinpark Rezidans Çamlıca projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...




Evinpark Rezidans projesi  Sefa İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Sefa İnşaat Evinpark Rezidans projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çamlıca bölgesinde inşa ediliyor. Evinpark Rezidans teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


2 blok olarak inşa ediliyor olan  Evinpark Rezidans Çamlıca  projesinde blokların kat sayısı bodrum+15 kat olarak belirlendi. Evinpark Rezidans Çamlıca projesi 88 adet daireden meydana geliyor. 


Çamlıca Evinpark Rezidans projesinde tüm daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Evinpark Rezidans Çamlıca projesinde konutların satışları yüzde 1 KDV oranıyla gerçekleştiriliyor.



Evinpark Rezidans teslim tarihi!


Evinpark Rezidans teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Evinpark Rezidans Çamlıca projesinin tanıtım ofisi ile 0216 445 15 49 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. 


Evinpark Rezidans Çamlıca'da dairelerin alanları 107 - 111 metrekare arasında belirlendi. Çamlıca Evinpark Rezidans projesi içerisinde açık - kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. 



Telefon: 0216 445 15 49

Web Adresi: www.evinpark.com


projeye sor



Geri Dön