25 / 04 / 2024

Evleneceklere Samsung'dan kaçırılmayacak fırsatlar!

Evleneceklere Samsung'dan kaçırılmayacak fırsatlar!

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri Samsung Electronics Co. baharla gelen evlilik sezonuna çok özel kampanya paketleriyle renk getiriyor...




İstanbul, 14 Mayıs 2013 'de Samsung’un Mayıs ayı itibariyle sunduğu evlilik paketleriyle çiçeği burnunda çiftler hem zevklerine hem de bütçelerine uygun üçlü beyaz eşya ürünlerine 2.999TL’den başlayan fiyatlarla sahip oluyor.


Samsung’un her bütçeye her zevke uygun üçlü paketleri Samsung buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşuyor. Kampanya dahilinde sunulan No–Frost buzdolapları ile çiçeği burnunda çiftler lezzetli yemekleri rahatlıkla muhafaza ederken; 10 yıl garantili digital inverter kompresör ile yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlıyor. %70’e varan varan enerji tasarrufu sağlayan Eco Bubble teknolojisi çamaşırlarI anne eli değmiş gibi bembeyaz yaparken, Samsung Bulaşık Makinesi evliliğin ilk günlerinin misafir telaşında çiftlerin en büyük yardımcısı oluyor. Bulaşık makinesinin Akıllı Oto Sensörlü Yıkama Programı; daha kolay ve kusursuz temizlik sağlarken su ve enerji kullanımı da minimum düzeyde tutuluyor. 


Samsung 3’lu Beyaz Eşya Evlilik Paketi Kampanyası 30 Haziran’a kadar tüm yeni evli çiftleri Samsung Mağazalarına bekliyor.



Geri Dön