29 / 03 / 2024

Evlilik konseptli AVM'ler geliyor!

Evlilik konseptli AVM'ler geliyor!

Kuyumcukent Wedding World yeni evleneceklere hem zaman hem fiyat kolaylığı getiriyor



Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Merim, mağaza yapılanmasını çok seçenekli olarak kurguladıklarını belirterek, "10 bin lira bütçe ile gelinlik, damatlık, çeyiz, mobilya ihtiyaçlarının tümü Kuyumcukent Wedding World'de temin edilebilecek" dedi. İstabul'da düzenlenen Evlilik Fuarı'nda konuşan Merim, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 60 firma ile ilk faaliyetlerine başlayacaklarını söyledi. Merim, "Türkiye'de her yıl 650-700 bin nikah kıyılıyor. Bunun 125 bini İstanbul'da gerçekleşiyor. İstanbul'da özellikle evlilik alışverişine yönelik ürünler çok dağınık noktalarda yer alıyor: Mahmutpaşa, Fatih, Nişantaşı, Bakırköy, Tahtakale, Laleli, Aksaray, Zeytinburnu. Öyle olunca da evlenecek çiftler hem çok zaman kaybı yaşıyor hem de yeterli fiyat kıyaslaması yapamıyor. Kuyumcukent Wedding World, bu anlamda farklı fiyat aralıkları sunan, tüm bu merkezlerin sunduğu ürünleri tek çatı altında toplayan alışverişi hızlı ve keyifli hale dönüştürecek bir merkez olacak" dedi. Merim, yıllık 2.5 milyar dolar olan evlilik pazarının yüzde 10'unu hedeflediklerini belirtti.

İKİ NİKAH SALONU OLACAK
Evlilik konseptli alışveriş merkezinde 2 de nikah salonun bulunacak. Nikahın da kıyılabileceğini belirten Merim, "Çok daha farklı şeyler arıyorum diyenler için de, birbirinden çarpıcı takı tasarımları, gelinlik, damatlık markaları, mobilya, beyaz eşya, çeyiz, davetiye, düğün organizasyonu firmaları olacak. Daha pahalı markaları Nişantaşı sokağında bulacaksınız" dedi.


Şimdi sırada Antalya fuarı var
Bu yıl Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 8.'si düzenlenen Evlilik Fuarı büyük ilgi görüyor. Türkiye'nin en büyük evlilik fuarında gelinlikten düğün organizasyonuna, ev eşyasından mücevher firmalarına kadar 200 firma katılıyor. Bugün sona erecek olan fuar, geçen yıl olduğu gibi yine otuz bini aşkın evlenecek çifte tüm evlilik hazırlıklarını karşılamaları için rehberlik ediyor. Fuar, İstanbul'daki başarısını bir ilke daha imza atarak, 8-10 Ocak 2010 tarihleri arasında Antalya'ya da taşıyacak. Cam Piramit'te kapılarını açacak olan Evlilik Fuarı, böylece Antalya'ya dünyanın her köşesinden çiftlerin gelmesini sağlayacak
Türkiye

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Her şey dahil 10 bin liraya evlen

Evlenmek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan Kuyumcukent'in Başkanı Kemal Merim, "10 bin lira bütçe ile gelinlik, damatlık, çeyiz, mobilya gibi ihtiyaçların tümü Kuyumcukent Wedding World'de temin edilebilecek" dedi. Nikahın da Wedding World'de kıyılabileceğini vurgulayan Merim, "Kuyumcukent Wedding World, bu anlamda farklı fiyat aralıkları sunan, tüm ürünleri tek çatı altında toplayan alışverişi keyifli hale dönüştürecek bir merkez olacak" diye konuştu.
Takvim


En ucuz evlilik 10 bin lira

Türkiye'nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı yaklaşık 200 firmanın katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda kapılarını açtı.

Kuyumcular ve kuaförlerin ziyaretçilere yüzde 15-20 indirim uyguladığı fuarda, dar gelirli gelin-damat adayları, gelinlik, damatlık, çeyiz, mobilya ihtiyaçlarının tümünü, nikah dahil 10 bin liraya karşılayabiliyor.

GELİNİ MUTLAKA AĞLATIRIZ

Fuarda bünyelerindeki 40 markanın ürünlerini birarada sergileyen Kuyumcukent Wedding World Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Merim, krizde aile bütçelerine katkıda bulunmak için üyelerinden alışveriş yapanların nikah dahil 10 bin TL'ye evlenebildiklerini söyledi. Kuyumcukent Wedding World fuarda 149 TL'lik altın kolyeyi, 299 TL'lik tektaş pırlanta gibi ekonomik ürünlerin yanı sıra 20 bin TL'lik pırlanta broş gibi lüks ürünleri de sergiliyor. Kına gecelerini düzenlemek üzere kurulan ilk organizasyon şirketi Kına ise 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. Bu yıl törenlerde dilek ağacı yeniliğini de getiren şirket, "Gelini mutlaka ağlatırız" iddiasını taşıyor.

250 TL'YE ALYANS

2 bin TL ile 18 bin TL arasında kişiye özel tasarım gelinlikler sergilenirken, kuyumculuk firmalarından Atasay evliliklerine nazar değmesin diyenler için nazar alyansları 250 ile bin 500 lira arasında satıyor, alışveriş yapanlara da pırlanta kolye hediye ediyor. Çiftlerin portrelerini işlediği bir çift alyansı 2 bin 500 TL'ye satan Altınbaş'da ise en ucuz alyans 500, en ucuz tektaş yüzük 700 TL seviyesinde.
Bugün


Geri Dön