23 / 04 / 2024

Evliya Çelebi Evleri Tuzla fiyat bilgisi!

Evliya Çelebi Evleri Tuzla fiyat bilgisi!

Firma: Satya Yapı

Proje: Satya Evliya Çelebi Tuzla

Evliye Çelebi Evleri projesi İstanbul Tuzla'da Satya Yapı imzasıyla yükseliyor.



Evliya Çelebi Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirildi. 3 blok olarak planlanan Evliya Çelebi Evleri'nde toplam 138 adet daireye yer veriliyor.


Satya Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Tuzla'da inşa ediliyor. Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları şeklinde dizayn ediliyor.   


Evliya Çelebi Evleri Tuzla fiyat bilgisi!


Evliya Çelebi Evleri Tuzla fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Proje, Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi, Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede yer alıyor.  


Tuzla Evliya Çelebi Evleri'nde daire sahiplerine hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, fitness center ve barbekü alanı gibi olanaklar da yer alacak. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:


Tel: 444 96 42

Web: www.satyatuzla.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön