25 / 04 / 2024

Evora İstanbul güncel dükkan fiyatları!

Evora İstanbul güncel dükkan fiyatları!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Evora İstanbul güncel dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da yükselen projede 77 adet ticari birim satışa sunuluyor...



Evora İstanbul güncel dükkan fiyatları dükkanların tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Tuzla Evora Tuzla Residence'ta yer alan  3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satılıyor. 


İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da inşa edilen  Evora İstanbul  güncel dükkan fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Evora İstanbul güncel dükkan fiyatları!


Teknik Yapı Evora İstanbul Tuzla projesi; sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Teknik Yapı projesi olarak yaşama geçirilen Evora İstanbul güncel dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 77 adet ticari birim ihale ile satışa sunuluyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön