27 / 04 / 2024

Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?

Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul projesindeki ticari birimler Emlak Konut GYO tarafından açık artırma usulü ile satılıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükselen projede daire teslimleri yapıldı. Peki Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?



Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman olduğu bilgisini vermeden önce projenin özelliklerinden bahsedelim.  Evora İstanbul  ticari üniteleri "Ticari kazancın yeni adresi" sloganıyla satışa çıkıyor. 


Evora İstanbul  Teknik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Daire teslimlerinin başlandığı projede deniz manzaralı yürüyüş yolları, fitness center, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Evora İstanbul ticari ünite fiyatları ise 203 bin TL ile 8 milyon 893 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projedeki 56 adet ticari birim ihaleye çıkıyor. Proje içerisinde ofis, poliklinik ve özel orta öğretim okulu da yer alıyor.


Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi ne zaman?


Açık artırmayla satılacak olan Evora İstanbul ticari üniteler ihalesi 27 Kasım Perşembe günü saat 12:30'da yapılacak. İhale Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek.


Evora İstanbul nerede?

Adres: Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla - İstanbul 


Evora İstanbul iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön