19 / 04 / 2024

Evora İstanbul Tuzla ödeme planı!

Evora İstanbul Tuzla ödeme planı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Evora İstanbul Tuzla ödeme planı kapsamında yüzde 12 indirim uygulanıyor. Toplam 4 bin 979 adet konut ve 100 adet dükkandan oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçiriliyor.



Daire teslimleri hemen yapılan  Evora İstanbul  Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükseliyor.  Teknik Yapı  imzası ile inşa edilen proje 44 bloktan meydana geliyor.


Evora İstanbul Tuzla ödeme planı ile indirim fırsatları ve faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. Daire fiyatları 154 bin 300 TL'den başlayan projede son 300 konut ve 35 dükkan açık satışa sunuldu.


Tuzla Evora İstanbul deniz manzaralı yürüyüş alanları, banka şubeleri, açık ve kapalı otopark, eğitim kurumları, mağazalar, çocuk parkları, oyun parkları, özel açık havuzlar, kafeler, futbol, eğitim kurumları,  basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal yaşam alanlarına sahip.


Metro, E-5, Tem, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve Tuzla sahiline yakın bir bölgede bulunan Emlak Konut Evora İstanbul 'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Evora İstanbul Tuzla ödeme planı!

Yüzde 80 yeşil alandan oluşan Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim uygulanıyor veya 50 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Evora İstanbul nerede?

Aydıntepe Mah. Edebali Cad. No:67 Tuzla -  İstanbul 


Tuzla Evora İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön