25 / 04 / 2024

Evora İzmir fiyatları!

Evora İzmir fiyatları!

Firma: Teknik Yapı Halk GYO

Proje: Evora İzmir

Teknik Yapı-Halk GYO tarafından hayata geçirilen Evora İzmir projesinde 1.090 daire yer alıyor. Peki ön satışta olan projede fiyatlar ne kadar? İşte Evora İzmir fiyatları...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ve Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile  İzmir  Alsancak'ın kalbinde yer alan  Evora İzmir  ön satışa sunuluyor

Evora İzmir fiyatları

1.090 konuttan meydana gelen Evora İzmir projesinde ayrıca 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli otel bulunuyor. Projede 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Evora İzmir fiyatları 475 bin TL'den başlıyor ve daire alanına göre değişiyor. 

Evora İzmir projesi Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına dahil oldu. Kampanya kapsamında projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödendiğinde 2 ayrı ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel için 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile ödeme imkanı sunuluyor. 

Evora İzmir'de açık yüzme havuzu, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, hamam, sauna, sergi, konferans salonu, spor salonu, balo salonu yer alıyor. Proje konum olarak  İzmir Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde inşa ediliyor. 

Evora İzmir telefon: 444 10 08
Web: http://www.evoraizmir.com/


projeye sor



Geri Dön