19 / 04 / 2024

Evora İzmir ön talep detayları!

Evora İzmir ön talep detayları!

Firma: Teknik Yapı Halk GYO

Proje: Evora İzmir,

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı-Halk GYO kalitesiyle hayata geçirilen olan Evora İzmir projesinde ön talep toplanmaya başlandı.



Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora  İzmir  projesinde ön talepler toplanmaya başlandı. 

Konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonlarını bir arada barındıran Evora İzmir projesinde 1.090 bağımsız bölüm bulunacak. 35 adet ticari ünitenin de yer aldığı projede 121 oda kapasiteli bir otele de yer veriliyor.

1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut tiplerinin yer aldığı proje de Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na dahil olan projeler arasında. 

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasındaki tüm koşullar Evora İzmir projesindeki sınırlı sayıdaki konut için de aynen geçerli olacak. 

Bu kapsamda; satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak indirimli satış bedeli üzerinden sadece yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile bankasız ve kefilsiz konut sahibi olunabiliyor. 

Evora İzmir projesinin sosyal alanları arasında; spor salonu, buhar odası, bay-bayan soyunma odaları, hamam, sauna, sergi, konferans ve balo salonları, açık yüzme havuzu mevcut.

Tel: 444 10 08
Web: http://www.teknikyapi.com/izmir


projeye sor



Geri Dön