24 / 04 / 2024

Via/Port Houses & Suites için ön talep toplanıyor!

Via/Port Houses & Suites için ön talep toplanıyor!

Yaklaşık 24 ay içerinde tamamlanması planlanan Via/Port Houses & Suites için şuanda ön talep toplanıyor. Proje detaylarının önümüzdeki günlerde firma tarafından açıklanacağı belirtildi



 Bayraktar İnşaat tarafından 2011 yılının Eylül ayında Kurtköyde yapımına başlanan Via/Port Houses & Suites; The World of Via/Port projesinin devamı niteliğinde hayata geçiriliyor.

Yaklaşık 24 ay içerinde tamamlanması planlanan Via/Port Houses & Suites için şuanda ön talep toplanıyor. Proje detaylarının önümüzdeki günlerde firma tarafından açıklanacağı belirtildi.

42 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Via/Port Houses & Suites, Dome Mimarlıktan Murat Yılmaz tarafından tasarlandı. Konut tipleri projenin değerini belirtebilmek açısından değerli taşlarla ifade ediliyor. Zümrüt, Yakut, Lal gibi.

Toplam 617 konutluk bir proje olarak yükselen Via/Port Houses & Suiteste alanları 60 metrekare ile 205 metrekare arasında farklılık gösteren 1 oda 1 salon konut tipinden 3 oda 1 salon konut tipin kadar farklı tipte konut seçeneği sunuluyor.

Bize göre en güzel mekan doğanın kendisidir felsefesiyle yola çıkılarak inşa edilen Via/Port Houses & Suites, modern rezidans yaşantısını doğal bir mekan içersinde sunabilmeyi hedefliyor.

Via/Port Houses & Suiteste sağlanan sosyal imkanlar arasında; fitness center, tenis kortu ve spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi yer alacak. Ayrıca 4 adet ala cart restaurant da bulunacak.

Via/Port Houses & Suiteste Hangi Hizmetler Sağlanıyor

Concierge hizmeti,
-7/24 call center,
-VIP transfer servis hizmeti,
-Alışveriş servisi,
-Gayrimenkul yatırım danışmanlığı,
-Profesyonel sağlık danışmanlığı,
-Ambülans hizmeti,
-Veterinerlik danışmanlık hizmeti,
-Teknik destek hizmeti,
-Terzi ve lostra,
-Kuru temizleme,
-10-100 kişi arası özel davet hizmetleri,
-Crowne Plaza İstanbul Asia bünyesindeki olanaklardan faydalanma avantajı.

www.bayraktarinsaat.com.tr

www.viaporths.com

444 88 42


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön