19 / 04 / 2024

Evren Aysev Deneç kimdir?

Evren Aysev Deneç kimdir?

Mimar Evren Aysev Deneç kimdir? Evren Aysev Deneç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Aysev Deneç, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Aysev Deneç...



Evren Aysev Deneç kimdir?

Evren Aysev Deneç, 1974’de Ankara’da doğdu. 1991’de T.E.D.  Ankara  Koleji’nden mezun oldu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1996 yılında Lisans derecesini aldıktan sonra bir yıl boyunca aynı üniversitenin Yüksek Lisans programına devam etti.

 

1997 yılında kabul edildiği New York’taki Columbia University Advanced Architectural Design (İleri Mimari Tasarım) Yüksek Lisans Programı’nı 1998 yılında tamamladı. 2013 yılında istanbul Teknik Üniversitesi’nde doktora çalışmalarını tamamlayarak doktor ünvanını kazandı.


2000 yılına kadar New York’ta çeşitli mimari bürolarda proje mimarı olarak çalışan Deneç, bu tarihten beri mesleki hayatını İstanbul’da sürdürmektedir. 


Deneç, 2010 - 2011 yıllarında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde; 2011 yılından beri de Kadir Has Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nde proje dersleri vermektedir.



Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir?






Geri Dön