19 / 04 / 2024

EVTEKS'i 114 bin kişi ziyaret etti!

EVTEKS'i 114 bin kişi ziyaret etti!

Trendlere öncülük eden EVTEKS Fuarı, bu yıl 160 bin metrekare alanda, 2 bin 500 markanın katılımıyla düzenlendi. EVTEKS 20. İstanbul Ev Tekstili Fuarı" 114 bin ziyaretçiye ulaştı.




Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nden (TETSİAD) yapılan açıklamaya göre, ev tekstili sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği, trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu EVTEKS, sektörden büyük ilgi gördü. 21 Mayıs'ta kapılarını açan ve 25 Mayıs'ta sona eren fuar,  TETSİAD ve CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık organizasyonu iş birliğinde gerçekleştirildi. 


Trendlere öncülük eden EVTEKS Fuarı,  bu yıl 160 bin metrekare alanda, 2 bin 500 markanın katılımıyla düzenlendi. 


TETSİAD Başkan Yardımcısı Ali Sami Aydın, fuara 20 yıldır hiç gelmediği kadar Avrupalı alıcının geldiğini  belirterek, "Avrupalı firmaların fuara ciddi  talebi var. Yeni binalar hızla yapılmalı ve fuarımız büyütülmeli. Fuarda örme kumaşlar öne çıktı. Türkiye klasik kumaşta dünyanın en iyisi oldu" değerlendirmesinde bulundu.  


5 gün boyunca açık kalan fuarı yerli ve yabancı 114 bin 413  kişi gezdi.  Fuara, bu yıl yurt dışından 150'yi aşkın firma katıldı. İspanya, Belçika, Fas ve İtalya fuarın en büyük katılımcı ülkelerini oluşturdu.  



Dünya


Geri Dön