20 / 04 / 2024

Evviva Home'da 59 bin 640 TL'ye!

Evviva Home'da 59 bin 640 TL'ye!

Firma: Bulut İnşaat

Proje: Evviva Home

Bulut İnşaat, yeni projesi Evviva Home'da 200 engelli kişiye peşinatsız, sıfır faiz ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor



Konseptinde tüm farklılıkları bir arada sunan Evviva Home, ortak alanları engellilere özel tasarlayarak konut sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırıyor.  Evviva Home  projesinin herkese özel tasarlanırken ortak alanlarda ve bazı özel noktalarda engelli kişilerinde düşünüldüğünü belirten  Bulut İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut,  “Evviva Home projemizde engelli vatandaşlarımıza özel günlük hayatı teknoloji ve lüks ile birleştirip tasarladık. Sensörlü aydınlatmalar, rahatça bilinile bilen asansörler, fotoselli musluk, özel yol tasarımlarımız çevre düzenlemeleri uygulamaları ile engellilerimizin tüm ihtiyaçları düşünüldü” dedi. 


Dairelerin içinde ve dışında olmak üzere tüm detayların titizlikle düşünüldüğü Evviva Home projesi, 2 bin 200 metrekare alan üzerine 172 daireden oluşuyor. 132 adet 1+1, 40 adet 2+1 dairenin yer aldığı proje, Fin Hamamı’ndan Spor salonuna, çocuk parkından yürüyüş alanlarına kadar birçok sosyal alanı da içerisinde barındırıyor. Ortak alanlarını engelli kişilerinde kullanımına uygun olacak şekilde tasarlayan Bulut İnşaat, tüm binaya özel çocuk oyun parkı, fitness center, sauna, yürüyüş ve bisiklet alanı, 7/24 resepsiyon hizmeti, daireye özel kapalı otopark ile ev sahipleri için eşi bulunmaz bir yaşam kalitesi sunuyor. 


Sosyal alanlarının genişliği, güvenlik, resepsiyon hizmetleriyle de beraber yaşam kalitenize yeni bir bakış açısı kazandıracak olan Evviva Home, daire fiyatları ve uygun ödeme koşullarıyla da göz dolduruyor. Aidat fiyatlarının 1+1 dairelerde 80 TL, 2+1 dairelerde 100 TL olarak belirlendiği proje, sunduğu hizmetlere nazaran uygun bir aylık aidat bedeli alıyor.  1+1 Residence dairelerini peşin ödemede 59.640 TL olarak belirleyen Bulut İnşaat, taksitli ödeme seçeneği kullanmak isteyenler için yüzde sıfır faiz ile 120 ay 595 TL’den başlayan taksitlerle 71.500 TL rakamlarında satışa sunuyor. 2+1 Resıdence dairelerinin de 100 bin 800 TL olduğu proje ev sahibi olmak isteyen aileleri ve yatırımcılarını bekliyor. 


Ayrıca kampanya da peşinatsız, 0 faiz ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı!

Ortak kullanım alanlarının engellilere özel tasarlandığı Evviva Home projesi, konutun sosyal alanları dışında daire ve bina içi tasarımlarında da özellikler taşıyor. Özel tasarlanmış duş ve tuvaletler, yine engellilere özel kolay açılıp kapanabilen giriş kapıları, ses ve ışıklı yön belirleyici ile kullanımı kolay asansörler, görme engelliler için yön hizalı yürüme yolları gibi özellikler projede engelli kişilere özel tasarlanmış alanlar mevcut. Özel alanların yanı sıra projede ev sahibi olmak isteyen 200 engelli kişiye özel ödeme kolaylığı sağlıyor. Başvuran 200 kişi yüksek peşinatlar ödemeksizin 595 TL peşinat verip her ay 595 TL taksit kolaylığıyla daire sahibi olacak. Sıfır faiz imkânıyla vade farkı olmaksızın başlatılan kampanya, yine bir çok kişiyi ev sahibi yapacak. 


444 2 561


http://www.bulutinsaatyapi.com/


projeye sor



Geri Dön