25 / 04 / 2024

Evzen Urla'da 700 bin TL'ye!

Evzen Urla'da 700 bin TL'ye!

Bahadır İnşaat tarafından İzmir Urla'da inşa edilen Evzen Urla evleri nde villa fiyatları 700 bin TL'den başlıyor



18 bin metrekare arsa içerisine kurulan Evzen Urla evlerinin yapımına 2009 yılında başlandı. 2010 yılının sonuna doğru sahiplerine teslim edilmesi beklenen Evzen Urla'da fiyatlar 700 bin TL ile 950 bin TL arasında değişiyor. 7 aydır inşaatı devam eden Evzen Urla projesi Demirce Mimarlık tarafından tasarlandı.

18 adet ikiz villadan oluşan projede konutlar 296 metrekare olup tek tip ikiz villalardan oluşmakta. 9 bin metrekare arazi içerisinde konumlanmış olan villaların iç dizaynları lüks ve standart özelliklerle iki farklı modelde oluşturuldu. Evzen Urla evleri Urla Merkez'e 250 metre itfaiye ve yüzme havuzuna 50 metre sahile ise 1 kilometre uzaklıkta ger alıyor. 9 bin metrekare alanı sosyal tesislere ayrılan Evzen Urla projesi içerisinde 3 baxlık manej, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kaykay alanı, basketbol sahası, futbol sahası, zen havuzu, fitness-sauna ve her villa için 10'ar metrekare lig hobi bahçesi yer alıyor. Tüm Urla deniz ve doğa manzarasına sahip projenin odak noktasında "binicilik kulübü" bulunuyor. Evzen Urla'nın yapımında zen kültüründen yararlanıldı. Havaalanına 55 kilometre İzmir'e uzaklığı ise 35 kilometre olan Evzen Urla Klazomenai Urla İskelesinin yakınında yer alıyor.

www.bahadirinsaat.net
[email protected]

Zeynep KARABAĞ/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön