26 / 04 / 2024

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları



Bünyesinde birçok farklı yapıma yer veren Exxen platformunda abonelik ücretleri son dönemde iyice arttı. Peki son fiyatlar ne kadar oldu?

Türkiye'nin en popüler dijital yayın platformlarından biri olan Exxen, Türkçe içeriklere odaklanarak birçok farklı kategoriye ait dizi, film, belgesel, talk show ve orijinal içerikleriyle kullanıcılarına geniş bir içerik yelpazesi sunuyor.

Exxen, 2021 yılında Acun Ilıcalı'nın liderliğinde kurulan bir platform. Yerli ve uluslararası yapımları bünyesinde barındıran Exxen, farklı tarzlardaki içeriklerle izleyicilerine çeşitlilik sunmayı amaçlıyor. Dizi tutkunları için popüler Türk dizilerinin yanı sıra, Exxen orijinal dizileriyle de dikkat çekiyor. Platform, yaratıcı senaryolar ve ünlü oyuncu kadrolarıyla öne çıkan orijinal yapımlar üretiyor.

Exxen'in kullanıcılarına sunduğu bir diğer avantaj, reklamsız içerik izleme seçeneği. Ücretli abonelik modeliyle çalışan platform, reklamlardan uzak bir deneyim sunarak kullanıcıların içerikleri kesintisiz bir şekilde izlemelerini sağlıyor.

Exxen, diğer dijital yayın platformlarıyla rekabet etmek amacıyla sürekli olarak içerik portföyünü genişletiyor. Popüler Türk dizilerinin yanı sıra, yerli ve yabancı filmler, belgeseller, çizgi filmler ve daha fazlasını Exxen'de bulmak mümkün. Ayrıca, özel talk show'ları ve canlı yayınlarıyla da dikkat çeken platform, izleyicilerin farklı türlerdeki içerikleri keşfetmelerine olanak tanıyor.

Exxen'in mobil uygulamaları ve web sitesi, kullanıcıların istedikleri zaman ve yerde içeriklere erişmelerini sağlıyor. Kullanıcılar, abonelikleri sayesinde birçok farklı cihaz üzerinden Exxen'in zengin içerik dünyasını keşfedebiliyor ve sevdikleri programları izleyebiliyor.

Fakat son dönemde Exxen'in üyelik fiyatları oldukça arttı. İlk açıldığı dönemde çok uygun fiyatlarla üyelik veren Exxen artık rakipleriyle oldukça yakın bir fiyatlandırmaya sahip.  İşte 2023 Exxen paket fiyatları...
 


Geri Dön