27 / 04 / 2024

Eymir Panorama Konutları fiyatlar!

Eymir Panorama Konutları fiyatlar!

Firma: Sinpaş Yapı

Eymir Panorama Konutları fiyatları 330 bin 700 liradan başlayarak değişiyor. Sinpaş Yapı projesi Eymir Panorama Konutları bu yaz haziran ayında teslim ediliyor...




1+1'den 7+1'e kadar dairelerin olduğu Eymir Panorama Konutları projesi  Sinpaş Yapı  tarafından inşa ediliyor. Eymir Panorama Konutları projesi Marina  Ankara  projesini vadiye bakan etabı olarak yükseliyor.


Eymir Panorama Konutları projesi Ankara Oran'da inşa ediliyor. Eymir Panorama Konutları projesinde daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor.



Eymir Panorama Konutları fiyatlar!


Eymir Panorama Konutları fiyatları 1+1 dairelerde 330 bin 700 liradan, 2+1 dairelerde 466 bin 400 liradan başlangıç gösteriliyor. Eymir Panorama Konutları projesi Haziran ayında teslim edilecek.


Eymir Panorama Konutları'nda spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, marina caddesi, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Yüzde 50'sini 18 ay sonra öde kampanyasının sunulduğu Eymir Panorama'da peşinatsız ödemeler ya da aylık taksitleri 1 ay öde 1 ay ödeme kampanyaları da seçenekler arasında.



Adres: Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Caddesi (M.S.B. Lojmanları arkası) Oran – Çankaya / Ankara


Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpaseymirpanorama.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön