19 / 04 / 2024

EYT için geri sayım başladı! İşte çok merak edilen o detay

 EYT için geri sayım başladı! İşte çok merak edilen o detay

EYT düzenlemesi Meclis'te AK Partili milletvekillerinin imzasına açıldı. Şubat içinde yasalaşması beklenen düzenlemede çok merak edilen bir detay var.



Nefesler tutuldu EYT'nin ayrıntılarının ortaya çıkması bekleniyor.Hazine ve maliye Bakanı Nureddin nebati geçtiğimiz günlerde 5 milyona yakın kişinin EYT düzenlemesiyle emekliliğe hak kazanacağını ve ilk etapta bunların yüzde 40'ının emekli aylığı bağlatarak emekli edileceğini açıklamıştı. Dün (25 Ocak 2023) itibariyle Meclis'te AK partili milletvekillerinin imzasına açılan EYT düzenlemesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmadan 2000 ve sonrası girişliler bir çatı altında toplanarak kendi emeklilik yaşlarının öne çekilmesi için harekete geçti.

18 YAŞIN ALTINDAKİLERİN DURUMU NE OLACAK?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön