10 / 05 / 2024

EYT’liler de dahil bütün emeklilerin hesaplarına yatacak! En az 2 bin 200 lira…

EYT’liler de dahil bütün emeklilerin hesaplarına yatacak! En az 2 bin 200 lira…

EYT düzenlemesi beklenirken yeni yılda emeklilerin bütçesini rahatlatacak ödeme haberleri de geliyor. Promosyon ödemeleri ile bankalardan 3 bin 500 – 7 bin 500 TL arasında para alacak olan emeklilere, en az 2 bin 200 lira daha ödeme yapılacak.



BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emeklilere ödenen bayram ikramiyesi, bütün emeklilerin hesabına yatırılıyor. 2023’te Ramazan Bayramının 21-22 ve 23 Nisan tarihlerine denk geldiği düşünülürse ilk bayram ikramiyesinin nisan ayında bayramdan hemen önce ödenmesi bekleniyor.

Kurban bayramı ise 29 Haziran 2023 yılında başlayıp 2 Temmuz 2023’te sona erecek. Kurban Bayramı ikramiyesi ise haziran ayının son haftasında hesaplara yatırılmış olacak

EMEKLİLERİN GÖZÜ KULAĞI YENİ YILDA GELECEK ZAMLARDA

Emekli vatandaşlar, 2023 yılı başında alacakları zamlı maaşların ne kadar olacağını araştırıyor. Şu an en düşük emekli maaşı 3 bin 500 TL. Bu tutarın yeni bir düzenleme ile 5 bin lira seviyesine yükseltileceği gündeme gelmişti. Emekli maaşlarına yapılacak yapılacak zam hesaplanırken 2022 yılı enflasyonu, alım gücü ve hayat pahalılığı gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor.

Bakan Bilgin’den son dakika asgari ücret açıklaması! Heyecan iyice tavan yaptı

EYT bekleyenlerin kabusu olmuştu! O konu da çözüme kavuştu! Şimdi rahat nefes alacaklar…

Son dakika… Kadro bekleyen sözleşmeli personel ile ilgili karar çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı


Geri Dön